Telefoon: +31 (0)23 743 37 93

Blog

 • Spotlight: Amanjena Hotel Marrakesh

  In de Spotlight-reeks zoomen we met enige regelmaat in op hotels waaraan Kingdom Hotel Supplies artikelen levert. In deze aflevering aandacht voor het Amanjena Hotel Marrakesh in Marokko!

  Het paleisachtige Amanjena Hotel in Marokko is geïnspireerd op de vele roze-gekleurde gebouwen van het oude Marrakech en de 12e-eeuwse Menara-tuinen.

  Lees verder

 • Uitgelicht: slaapbanken voor uw hotelkamers

  Je ziet het steeds meer: hotelkamers waarin een slaapbank is geplaatst. Ruimtebesparend, multifunctioneel, praktisch en toch zeer comfortabel.

  Bij Kingdom Hotel Supplies zien wij de laatste jaren een duidelijk opgaande lijn in het aantal geleverde slaapbanken. Sterker nog: in de afgelopen drie jaar is het aantal door ons aan de hotellerie geleverde exemplaren met zeker 65% toegenomen.

  Lees verder

 • Spotlight: Hyatt Algiers Airport

  In de Spotlight-reeks zoomen we met enige regelmaat in op hotels waaraan Kingdom Hotel Supplies hotel-artikelen levert. In deze aflevering staat het Hyatt Airport hotel in Algerije centraal!

  Op het moment van schrijven is het nieuwe hotel nog niet geopend, maar staat iedereen in de startblokken voor een prachtige opening in het eerste kwartaal van 2019. En Kingdom Hotel Supplies heeft dus inmiddels een flinke bijdrage geleverd aan de inrichting van de in totaal 326 kamers.

  Lees verder

 • Kingdom Hotel Supplies Blog

  Ook wij van Kingdom Hotel Supplies, de 'One stop shop' voor de hotellerie, hebben soms meer te vertellen dan alleen maar welke producten u allemaal bij ons kunt bestellen.

  Als de ideale partner voor ieder type hotel, voor al uw boxsprings, conferentietafels en slaapbanken, maar ook zeepbakjes, ijsemmers en receptiebellen, gunnen wij u graag regelmatig een inkijkje in de wereld van hotels en hotelartikelen.

  Lees verder

4 artikel(en)