Telefoon: +31 (0)23 743 37 93

Blog

 • Uitgelicht: Jehnoah hotel-assortiment

  Sinds 2016 kun je bij Kingdom Hotel Supplies ook terecht voor het Jehnoah hospitality-assortiment, een serie met grote zorg samengestelde en kwalitatief hoogwaardige producten geschikt voor ieder hotel.

  Jehnoah is gevestigd in Nederland en beschikt over een team van specialisten met jarenlange ervaring in de hotellerie. Men weet hoe producten passend bij de vraag van hotels en de internationale reseller moeten worden ontwikkeld.

  Lees verder

 • Spotlight: Marriott W Amman Hotel Jordanië

  In de Spotlight-reeks bekijken we met enige regelmaat hotels waaraan Kingdom Hotel Supplies hotel-artikelen levert. In deze aflevering zoomen we in op het Marriott W Amman Hotel in Jordanië!

  Dit is niet zo maar een hotel; het is een zeer luxe accommodatie gelegen in het hart van de binnenstad in de buurt van het Al Balad-theater, het Koninklijk Cultureel Centrum en verschillende topattracties in de zakenwijk Shmeisani.

  Lees verder

 • Spotlight: Amanjena Hotel Marrakesh

  In de Spotlight-reeks zoomen we met enige regelmaat in op hotels waaraan Kingdom Hotel Supplies artikelen levert. In deze aflevering aandacht voor het Amanjena Hotel Marrakesh in Marokko!

  Het paleisachtige Amanjena Hotel in Marokko is geïnspireerd op de vele roze-gekleurde gebouwen van het oude Marrakech en de 12e-eeuwse Menara-tuinen.

  Lees verder

 • Uitgelicht: slaapbanken voor uw hotelkamers

  Je ziet het steeds meer: hotelkamers waarin een slaapbank is geplaatst. Ruimtebesparend, multifunctioneel, praktisch en toch zeer comfortabel.

  Bij Kingdom Hotel Supplies zien wij de laatste jaren een duidelijk opgaande lijn in het aantal geleverde slaapbanken. Sterker nog: in de afgelopen drie jaar is het aantal door ons aan de hotellerie geleverde exemplaren met zeker 65% toegenomen.

  Lees verder

 • Spotlight: Hyatt Algiers Airport

  In de Spotlight-reeks zoomen we met enige regelmaat in op hotels waaraan Kingdom Hotel Supplies hotel-artikelen levert. In deze aflevering staat het Hyatt Airport hotel in Algerije centraal!

  Op het moment van schrijven is het nieuwe hotel nog niet geopend, maar staat iedereen in de startblokken voor een prachtige opening in het eerste kwartaal van 2019.

  Lees verder

 • Kingdom Hotel Supplies Blog

  Ook wij van Kingdom Hotel Supplies, de 'One stop shop' voor de hotellerie, hebben soms meer te vertellen dan alleen maar welke producten u allemaal bij ons kunt bestellen.

  Als de ideale partner voor ieder type hotel, voor al uw boxsprings, conferentietafels en slaapbanken, maar ook zeepbakjes, ijsemmers en receptiebellen, gunnen wij u graag regelmatig een inkijkje in de wereld van hotels en hotelartikelen.

  Lees verder

6 artikel(en)